AUTOMARG motokola-kontakt AUTOMARG-reklamní-banner
Úvodem Links News O nás

Online translation:

MENU

Nejlepší značka? - BOSCH!


Čtenáři motoristických magazínů volí jako nejlepší značku Bosch

Motoristé nejvíce důvěřují značce a produktům Bosch. Nejlepší značka 2013“ v sedmi kategoriích magazínu „Auto, Motor und Sport“. Šestkrát na první pozici v magazínu „Auto Bild“ v anketě „Nejlepší značky“.

Každý rok německé motoristické magazíny „Auto, Motor und Sport“ a „Auto Bild“ žádají své čtenáře, aby vyjmenovali pro ně nejlepší značky v oblasti autopříslušenství, náhradních dílů a služeb. „Auto Bild“ uděluje titul „Nejlepší značka všech tříd“ („Die besten Marken in allen Klassen“) značce, které se mezi motoristy dostává největší důvěry - čtenáři mají výběr z 22 kategorií. A stejně jako v loňském roce zvolili Bosch „Multišampionem“. Magazín „Auto, Motor und Sport“ uděluje letos titul „Nejlepší značka 2013“ („Best Brand 2013“) – čtenáři hlasují ve 23 kategoriích od výfuků po zapalovací svíčky. I v tomto hlasování byla značka Bosch nejpopulárnější, a to s výrazným odstupem.
nejlepší značka - BOSCH


Stěrače Bosch s vynikajícím výsledkem mezi „Nejlepšími značkami“
Téměř 113 000 čtenářů magazínu „Auto, Motor und Sport“ se zúčastnilo hlasování v anketě „Nejlepší značky“. Značku Bosch dosadili na první místo v sedmi kategoriích: startovací akumulátory, světla, filtry, stěrače, autoservisní síť, nářadí a zapalovací svíčky. Bosch také získal druhé místo v kategorii brzdy/brzdové obložení. Bosch v roce 2012 zaznamenal vynikající výsledek pro své stěrače, který ale letos dokázal ještě zlepšit a získal 92,6 % hlasů. V průběhu minulých let čtenáři „Auto, Motor und Sport“ pravidelně označovali značku Bosch jako vynikající.

Dvojnásobný úspěch značky Bosch ve startovacích akumulátorech
V anketě magazínu „Auto Bild“ hlasovalo téměř 100 000 čtenářů. Značka Bosch se objevila v šesti kategoriích a „na bednu“ se dostala v každé z nich: Druhé místo si vysloužila v kategorii brzdy a první místo v kategoriích akumulátory, stěrače, řetězec autoservisů a zapalovací svíčky. Značka Bosch si opět užívala dvojnásobného úspěchu se svými akumulátory, když čtenáři magazínu „Auto Bild“ potvrdili, že akumulátory Bosch nabízejí nejlepší kvalitu a životnost spolu s nejlepším poměrem cena/výkon.

Zdroj: Tisková zpráva Robert Bosch odbytová

Zpět na novinky

Copyright © 2012-2024 AUTOMARG.CZ

Created by AUTOMARG.CZ | SEO webu sledujíSEO nástroje.cz